Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι AHEPA φέρνουν τον Ed Macha στην Ελλάδα: Ομιλία για τη Βιώσιμη Βιομηχανική Ανάπτυξη

Οι AHEPA φέρνουν τον Ed Macha στην Ελλάδα: Ομιλία για τη Βιώσιμη Βιομηχανική Ανάπτυξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Chapter Ίκαρος της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης AHEPA ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης με τίτλο «Το Έργο Σκουριές: Ένα Μοντέλο Βιώσιμης Οικονομικής Ανάπτυξης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στον Σύλλογο των Αθηναίων και θα έχει ως κεντρικό ομιλητή τον Ed Macha, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Reliable Controls Corporation.

Η Reliable Controls Corporation είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων αυτοματισμού, οι οποίες προάγουν τη βιωσιμότητα, τη βελτιστοποίηση των πόρων και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Με έδρα τον Καναδά, η εταιρεία παρέχει τεχνογνωσία που επιτρέπει τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους σε διάφορους τομείς

Παράλληλα, η Reliable Controls Corporation έχει συμβάλλει στα σημαντικότερα έργα εξόρυξης στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και άλλες περιοχές.

Ο Ed Macha, με διεθνή αναγνώριση στον τομέα του αυτοματισμού και της επιχειρησιακής ετοιμότητας, θα παρουσιάσει πώς το έργο στις Σκουριές συνιστά πρότυπο για τη βιώσιμη βιομηχανική ανάπτυξη, συνεισφέροντας στην οικονομική και περιβαλλοντική ευημερία της Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνικός Χρυσός.

Ως επικεφαλής της Reliable Controls Corporation, ο κ. Macha και με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα έργα διεθνώς, ο κ. Macha πρόκειται να παρουσίασει στην εκδήλωση μια πλούσια εμπειρία και πρωτοποριακή σκέψη.

Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βιώσιμης βιομηχανικής ανάπτυξης απο έναν κορυφαίο επιχειρηματία και ειδικό.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου

Ώρα: 18.00

Τοποθεσία: Σύλλογος των Αθηναίων – Κέκροπος 10, Πλάκα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε «ενεργειακή ασπίδα» για την «προάσπιση της πατρίδας και του ελληνισμού» – Η πρόταση Τσίπρα για ενεργειακή ασπίδα

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για την ακρίβεια – 40% ακριβότερο το ρεύμα στην Ελλάδα – Έκλεισε τους λιγνίτες και παρέδωσε τη ΔΕΗ στα καρτέλ ενέργειας

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «σε αμοιβαία επωφελή βάση, χωρίς λευκές επιταγές»

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης από επικριτής του Τραμπ πρόθυμος γελωτοποιός του Βασιλιά

Αλέξης Τσίπρας: Θα είμαστε σύντομα έτοιμοι για να νικήσουμε – Επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr