Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΔΕΗ αγόρασε την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας EDS των Σκοπίων

Η ΔΕΗ αγόρασε την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας EDS των Σκοπίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας EDS στα Σκόπια.

Νωρίτερα, μιλώντας κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας εξαγοράς μεταξύ του επικεφαλής της ΔΕΗ και του ιδιοκτήτη της EDS και αντιπροέδρου των Σκοπίων, Ανγκούσεφ Λίτσι, ο κ. Παναγιωτάκης τόνισε ότι η ΔΕΗ αποκτά μια εξαιρετική επιχείρηση που σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να σημειώσει πολλές επιτυχίες, ενώ διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία περνά σε καλά χέρια.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της EDS, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε ότι οι δύο χώρες μπορούν να γίνουν ένα πολύ δεμένο σύνολο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε όλη τη Βαλκανική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ: «Συμφωνούμε να ενισχύσουμε τη τρέχουσα τριμερή συνεργασία μας στους τομείς ασφάλειας, άμυνας και στρατιωτικού χαρακτήρα»

Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Η Ρωσία στο πλευρό της Βενεζουέλας, διαβεβαίωσε ο Λαβρόφ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr