Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Forward στον κλάδο τροφίμων και ποτών – Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βίντεο)

Το αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Forward στον κλάδο τροφίμων και ποτών – Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ,

Να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών επιδιώκουν οι εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward.

Έξι από αυτές παρακολούθησαν πρόσφατα ένα σεμινάριο για τη βιομηχανική παραγωγή στους Μύλους Λούλη.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο εργοστάσιο, να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία και να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, καθώς οι Μύλοι Λούλη είναι μία από τις μακροβιότερες ελληνικές παραγωγικές εταιρείες.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΑΓΑΝ, Βιοαγρός Α.Ε., Green Family AE, Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ, Pelopac και Coffee Island, που παρακολούθησαν το σεμινάριο, δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται συνεχώς στον κλάδο της παραγωγής τροφίμων και ποτών.

Στόχος τους, μέσω του ΟΠΑΠ Forward, είναι να κατορθώσουν, κατά περίπτωση, να αυξήσουν τον όγκο της παραγωγής τους, να αναπτύξουν νέα προϊόντα, να ενισχύσουν το δίκτυο διανομής τους σε αγορές του εξωτερικού και όλες τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Δείτε το βίντεο:

Η θέση των εταιρειών στην αγορά

Η εταιρεία ΑΓΑΝ είναι μια γεωργική επιχείρηση που αξιοποιεί την υψηλή τεχνολογία και τη μέθοδο της υδροπονίας για την παραγωγή τομάτας.

Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο θερμοκήπιο υψηλής τεχνολογίας στη Μεσσήνη βασισμένο σε σύστημα αυτοματισμών.

Η Βιοαγρός Α.Ε., με παρουσία σε όλες τις εθνικές και τοπικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ και με εξαγωγές σε περισσότερες από 12 χώρες, είναι μία από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρείες βιολογικών τροφίμων.

Το εργοστάσιό της βρίσκεται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας σε έκταση 4.000 τ.μ., διαθέτει υποκατάστημα 2.000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας και γραφεία στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Green Family AE είναι η μοναδική καθετοποιημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται και καινοτομεί στον χώρο των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα με 8 σημεία πώλησης (Θεσσαλονίκη–Λάρισα–Ξάνθη) προάγοντας την υγιεινή διατροφή.

Στο συσκευαστήριό της πραγματοποιούν συνεχώς R&D (έρευνα και ανάπτυξη) για τη δημιουργία καινούργιων καινοτόμων προϊόντων.

Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι εταιρεία παραγωγής gourmet και καινοτόμων εδεσμάτων, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων όπως σαλάτες και dressings με κρόκο Κοζάνης, ψαρικά σε λάδι – καπνιστά, γεμιστά τουρσάκια με τυρί κ.α. Το εργοστάσιο παραγωγής της βρίσκεται στην Κοζάνη.

Η Pelopac ιδρύθηκε το 1993 έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εξαγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει μια παραγωγική μονάδα 5.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη.

Η Coffee Island από το 1999 έως σήμερα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από specialty καφέ και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή γευστικού και άκρως ποιοτικού καφέ στο σπίτι. Διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας καφέ στην περιοχή της Πάτρας.

Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward και τις 40 εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό, στον ιστότοπο Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr