Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκλειστική συνεργασία του Vodafone TV με την HBO στην Ελλάδα

Αποκλειστική συνεργασία του Vodafone TV με την HBO στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone,

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την HBO στην Ελλάδα, μέσα από το Vodafone TV, το οποίο γίνεται το «Σπίτι της HBO» στη χώρα μας, προσφέροντας στους συνδρομητές του δωρεάν πρόσβαση στις κλασικές πολυαγαπημένες και βραβευμένες σειρές που άλλαξαν την ιστορία της τηλεόρασης, αλλά και σε όλες τις νέες επιτυχίες της HBO, οι οποίες θα προβάλλονται αποκλειστικά στο Vodafone TV και σε Α’ προβολή.

Επιπλέον, Το Vodafone TV εγκαινιάζει την εμπορική του διάθεση σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών. Και παρουσιάζει το επόμενο βήμα στην παροχή περιεχομένου, απαντώντας στην ανάγκη του σύγχρονου θεατή να διατηρεί παράλληλα πολλαπλές συνδρομές, προκειμένου να απολαμβάνει το αγαπημένο του τηλεοπτικό περιεχόμενο με όλα όσα θέλει και χρειάζεται, όποια στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή τα θέλει.

Το Vodafone TV, αποκλειστικό «Σπίτι της HBO» στην Ελλάδα

Η HBO (Home Box Office), μια από τις πιο καινοτόμες και δημοφιλείς εταιρείες στον κόσμο και η παλαιότερη και πιο επιτυχημένη υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης κατέκτησε μέσα στα χρόνια την κορυφή του περιεχομένου ψυχαγωγίας και εξελίχθηκε στο σπίτι των πιο πολυσυζητημένων & ποιοτικών shows παγκοσμίως, με τους μεγαλύτερους stars να μεταπηδούν από το Χόλυγουντ στις σειρές της.

Όλοι οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν πλέον να απολαύσουν το πρόγραμμα της HBO, που περιλαμβάνει τις πιο πολυβραβευμένες, λατρεμένες σειρές διεθνώς, όπως Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Girls, Boardwalk Empire, αλλά και τις πιο δημοφιλείς και συναρπαστικές σειρές που άλλαξαν και εξακολουθούν να διαμορφώνουν την ιστορία του περιεχομένου ψυχαγωγίας, όπως Westworld, Euphoria, Sharp Objects, The Night Of, True Detective κ.α.

Παράλληλα, κάθε μήνα, ο ανεξάντλητος On Demand κατάλογος του Vodafone TV θα υποδέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα τις πολυαναμενόμενες σειρές της HBO, όπως το The Outsider με τον Ben Mendelsohn και τον Jason Bateman, το Avenue 5 με τον αγαπημένο Hugh Laurie σε κωμικά διαγαλαξιακά ταξίδια, το βασισμένο στο δημοφιλές, ομώνυμο μυθιστόρημα του Philip Roth The Plot Against America με τον John Turturro και τη Winona Ryder, το The Undoing της Susanne Bier με τη Nicole Kidman και τον Hugh Grant που αναμένεται να μονοπωλήσει τα μελλοντικά βραβεία, αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική!

Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς οι μίνι σειρές, τα ντοκιμαντέρ, οι ταινίες, τα docu-series και όλο το περιεχόμενο της HBO θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες ανατρεπτικές προτάσεις, στην ειδική On Demand κατηγορία του Vodafone TV.

O Casey Bloys, President, Programming της HBO, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η νέα και συναρπαστική συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδας δίνει πλέον τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν όλο το νέο περιεχόμενό μας – για το οποίο είμαστε υπερήφανοι-, αλλά και φυσικά να ανακαλύψουν το περιεχόμενο που αγαπήσαμε μέχρι σήμερα».

Ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρης Γεωργόπουλος δήλωσε: «Ο μεγαλύτερος On Demand κατάλογος περιεχομένου της ελληνικής αγοράς ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Το Vodafone TV εμπλουτίζεται με περισσότερες επιλογές από μια τεράστια γκάμα βραβευμένου, πολυσυζητημένου και ανατρεπτικού περιεχομένου και γίνεται το αποκλειστικό Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, με απεριόριστες επιλογές σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές και όχι μόνο. Μέσα από την αποκλειστική μας συνεργασία με την HBO, υλοποιούμε τη στρατηγική μας για μια σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου για να απολαμβάνει κανείς ό,τι θέλει, όποια στιγμή κι από οποιαδήποτε συσκευή θέλει».

Το Vodafone TV διατίθεται πάνω από όλα τα δίκτυα και προσφέρει πρόσβαση στο Amazon Prime Video

Η Vodafone ανακοινώνει την εμπορική διάθεση του Vodafone TV  σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών. Έτσι, οι πελάτες όλων των δικτύων τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας θα μπορούν να απολαμβάνουν το ανανεωμένο Vodafone TV, μέσω μίας ενιαίας υπηρεσίας, που διατίθεται με ευέλικτο κι εύκολο τρόπο. Μάλιστα, η τιμή της υπηρεσίας διατηρείται σταθερή στα 9,40 ευρώ ανά μήνα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο αποκωδικοποιητής, προκειμένου όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση, στο νέο αναβαθμισμένο περιεχόμενο του Vodafone TV.

Και εγκαινιάζει αυτήν τη νέα εποχή, ξεκινώντας από την πρωτοποριακή πλατφόρμα περιεχομένου Amazon Prime Video, η οποία καθίσταται διαθέσιμη μέσα από το Vodafone TV. Παράλληλα, το Vodafone TV προσφέρει το ειδικό μενού Vodafone TV Kids, με περιβάλλον και περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς και με πρωτοποριακές δυνατότητες γονικού ελέγχου. Μάλιστα, σύντομα το Vodafone TV θα γίνει διαθέσιμο και μέσω smart TV app.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Vodafone Posidonia: Για την προστασία των υποθαλάσσιων λιβαδιών της Ποσειδωνίας

Στα καταστήματα Vodafone χειμερινές εκπτώσεις σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΑΔAΕ θα ελέγξει τις εταιρείες κινητής – Ζητάει στοιχεία και από τον Τσίπρα

Κυβερνοεπίθεση κατά της Vodafone «παραλύει» την Πορτογαλία

27χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια τηλεργασίας στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr