Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Ρασίντ Αλαμπούντι (Rashed Alaboudi), επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί.

Ο Ακόλουθος Άμυνας, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός με ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκε για τις καινοτόμες τεχνολογίες της IDE, και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με βιομηχανίες της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για ανάπτυξη εγχώριας παραγωγικής δυνατότητας σε προγράμματα προμήθειας υλικού από το εξωτερικό.

Ο Αντισμήναρχος Ρασίντ Αλαμπούντι είχε την ευκαιρία να δει τις δυνατότητες παραγωγής και τα προϊόντα της ΙDE, εστιάζοντας στην επιτυχή πορεία των εξαγωγών της εταιρείας προς μεγάλους διεθνείς κατασκευαστές αμυντικών συστημάτων και χρήστες με υψηλές απαιτήσεις.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαουδική Αραβία: Αποκεφαλίζουν καταδικασμένους και τους σταυρώνουν σε δημόσια θέα

Επιτέλους! Η φιλότουρκη Βικτόρια Νούλαντ ξεκουμπίζεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αυτόν τον μήνα

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την Αρμενία – Συνάντηση με τον Αρμένιο πρεσβευτή

Πώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία άλλαξε τον πόλεμο – Ανάλυση Bloomberg

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr