Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η υπουργός Παιδείας απένειμε Βραβείο για την Βιοϊατρική Τεχνολογία που έχει καθιερώσει η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies

Η υπουργός Παιδείας απένειμε Βραβείο για την Βιοϊατρική Τεχνολογία που έχει καθιερώσει η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναδεικνύοντας με συνέπεια την αμφίδρομη αξία της διασύνδεσης του επιχειρηματικού κόσμου και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η εταιρεία PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies, απονέμει για έκτη συνεχή χρονιά το βραβείο αριστείας «ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ», στον πρωτεύσαντα απόφοιτο του τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε την προσφορά 7 απινιδωτών και άλλο αναγκαίο εξοπλισμό για τα ιατρεία των δημοσίων σχολείων του Ν. Ψυχικού, στο πλαίσιο της πολιτικής στον τομέα της Kοινωvικής Eυθύνης, που αποτελεί κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας της PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies ως ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Το βραβείο στον αριστεύσαντα Ανδρέα Τορίδη απένειμε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης για τον Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον εκθεσιακό χώρο της PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies στο Νέο Ψυχικό.

Tην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, οι Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Ευσταθία Παπαγεωργίου και Γραμματή Πάντζιου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Ιωάννης Καλατζής, η Διοικήτρια Α.Τ. Ψυχικού Βασιλική Βαμβάτσικου, δημοσιογράφοι και άλλοι καλεσμένοι.

Οι δεσμοί της ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, της μακροβιότερης ελληνικής επιχείρησης στον χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι ισχυροί εδώ και πολλά χρόνια.

Με εφαλτήριο τον θεσμό της πρακτικής άσκησης των φοιτητών, ήδη περισσότεροι από 40 απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του ΠΑΔΑ εξελίχθηκαν σε στελέχη της PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies.

Μαζί με πλήθος άλλων αποφοίτων τεχνολογικών σχολών, οι μηχανικοί της εταιρείας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ μετεκπαιδεύονται διαρκώς σε κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους και υπηρετούν την βιοϊατρική τεχνολογία εξασφαλίζοντας την αδιάληπτη και αξιόπιστη λειτουργία του ιατρικού εξοπλισμού σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα εκπαιδεύουν το υγειονομικό προσωπικό σε καινοτόμες εφαρμογές συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών υγείας στην χώρα.

«Γνωρίζω ότι αξιοποιείτε τον θεσμό της πρακτικής άσκησης, που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της εκπαίδευσης και των πραγματικών αναγκών της αγοράς.

»Είναι μείζονος σημασίας τα νέα παιδιά να μπορούν να βλέπουν στην πράξη τι σημαίνει το κάθε επάγγελμα, γεγονός που εσείς στην εταιρεία σας το ενισχύετε στο έπακρο. Θεωρώ, επίσης, πολύ σημαντικό ότι επιβραβεύετε την αριστεία και ότι σήμερα βραβεύεται ένας φοιτητής για την πορεία του τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και στον επαγγελματικό», επεσήμανε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

«Το Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής εξελίσσεται και αναβαθμίζεται διαρκώς, ενώ την περσινή χρονιά είχαμε την τιμή οι φοιτητές του να έχουν την υψηλότερη βάση εισαγωγής από τους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών.

»Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία για τη συνεργασία όλες αυτές τις δεκαετίες, κατά τις οποίες πολλά άλλαξαν στο Τμήμα μας, η συνεργασία με την PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies όμως παραμένει σταθερή και αυξανόμενη» δήλωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος, Ιωάννης Καλατζής.

Το βραβείο θεσπίστηκε στην PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies το 2018 στη μνήμη του Γιάννη Κυρίτση, που υπηρέτησε για 30 και πλέον χρόνια την βιοϊατρική τεχνολογία ως Συνεργάτης της εταιρείας.

PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies

Με ιστορία άνω των 100 ετών στην υπηρεσία της Υγείας, η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies είναι η πλέον αναγνωρισμένη ελληνική επιχείρηση στον τομέα της ιατροτεχνολογίας, αντιπροσωπεύοντας διεθνώς καταξιωμένους Οίκους του εξωτερικού.

Η διάθεση και εγκατάσταση ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, αποτελεί την κύρια δραστηριότητά της.

Έχοντας μια εξειδικευμένη ομάδα, με υψηλή τεχνογνωσία και κατάρτιση, τόσο για την άμεση τεχνική υποστήριξη όσο και για την άρτια εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στις κλινικές εφαρμογές, διασφαλίζει την πλήρη ανάπτυξη όλων των κλινικών δυνατοτήτων και τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε εγκατεστημένου μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

Η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της στον τομέα της Υγείας

ΣΥΡΙΖΑ: Νέες βολές κατά κυβέρνησης για την παράδοση προσωπικών δεδομένων πολιτών στην Ασημακοπούλου

Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου

Κυνική δήλωση Πιερρακάκη: Χρειάζεται αλλαγή του άρθρου 16, αλλά η χώρα δεν μπορεί να περιμένει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr