Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφη η σύμβαση Αναβάθμισης Υποδομών Διαχείρισης Λυμάτων του Δήμου Πόρου

ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφη η σύμβαση Αναβάθμισης Υποδομών Διαχείρισης Λυμάτων του Δήμου Πόρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απορρίμματα, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., Πόρος,

Υπεγράφη την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση Υποδομών Διαχείρισης Λυμάτων Δήμου Πόρου», μεταξύ του κ. Νίκου Σταθάκη, κοινού εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. – THALIS E.S. S.A. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔ. ΛΥΜΑΤΩΝ Δ. ΠΟΡΟΥ» και του Δημάρχου του Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύμβαση αφορά στην αποκατάσταση-αναβάθμιση και επέκταση των δικτύων και αντλιοστασίων αποχέτευσης, καθώς και στα έργα αποκατάστασης και αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Πόρου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, αξίας 15,6 εκ., η ανάδοχος κοινοπραξία, με την τεχνογνωσία που κατέχει, καλείται να αντιμετωπίσει το ζήτημα της διαχείρισης λυμάτων του νησιού συνολικά ως ένα ενιαίο σύστημα, ξεκινώντας από τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των λυμάτων και τέλος την διάθεση της επεξεργασμένης εκροής.

Συγχρόνως, η σύμβαση προβλέπει δοκιμαστική λειτουργία ενός έτους και μια περίοδο λειτουργίας από τον ανάδοχο 30 μηνών, χρόνο κατά τον οποίο ο Δήμος Πόρου, θα έχει εξασφαλισμένη την ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Σχετικά με την ΗΛΕΚΤΩΡ

Η ΗΛΕΚΤΩΡ αποτελεί μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία στον κλάδο διαχείρισης απορριμμάτων και παραγωγής πράσινης ενέργειας με πάνω από 20 χρόνια επιτυχούς πορείας.

Η σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει επιτρέπει στην ΗΛΕΚΤΩΡ να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων, που περιλαμβάνουν τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων, καθώς και έργα παραγωγής εναλλακτικών καυσίμων και ενεργειακής αξιοποίησης του βιοαερίου και βιομάζας.

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με παρουσία σε 8 χώρες, αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που κατέχει και εφαρμόζει τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο της δραστηριότητάς της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάπτυξη Νέας Μαρίνας Αλίμου: Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας – Ενημέρωση για τη ρύπανση

Διεθνής διάκριση για την ΗΛΕΚΤΩΡ – Απέσπασε και το Energy Globe World Award 2023

Τα σκουπίδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνε Τουρκία – Χωματερή της ΕΕ το χαλιφάτο του Ερντογάν

ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.: Υπεγράφησαν τρεις νέες συμβάσεις έργων – Περαιτέρω ενίσχυση της συμβολής της εταιρείας στην κυκλική οικονομία.

Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Συμφωνία για την μεταβίβαση του 25% της εταιρείας ANEMOS RES

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr