Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της στον τομέα της Υγείας

Η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της στον τομέα της Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies, η μακροβιότερη ελληνική επιχείρηση στον τομέα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ιστορία 110 ετών, διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Μαρτίου την ετήσια εκδήλωση για τον Αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον εκθεσιακό χώρο της στο Νέο Ψυχικό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου απένειμε το Βραβείο Αριστείας «ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ» στους δύο πρωτεύσαντες και ισοβαθμήσαντες αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Ανδρέα-Νέστορα Αβραμόπουλο και Ευθύμιο Καραδήμα.

Το βραβείο, το οποίο θεσπίστηκε το 2018 στη μνήμη του Γιάννη Κυρίτση, στελέχους της εταιρείας για 30 και πλέον χρόνια, έχει ως στόχο την επιβράβευση της Ακαδημαϊκής Αριστείας και την ενθάρρυνση των νέων να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Μιλώντας κατά τη βράβευση για τη σημασία των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της Υγείας ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε:

«Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών.

»Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι μια “επανάσταση”, η οποία μπορεί να συμβάλλει στον τομέα της Υγείας και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο με πολλαπλές δυνατότητες για την επιστημονική και ερευνητική κοινότητα».

«Ήδη, τα υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα βελτιώνουν συνεχώς την απόδοσή τους με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης», επεσήμανε ο Διευθυντής Θανάσης Παπαποστόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ισχυρούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Με εφαλτήριο τον θεσμό της πρακτικής άσκησης των φοιτητών, ήδη περισσότεροι από 50 απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συγκαταλέγονται στο δυναμικό της PAPAPOSTOLOU.

Μάλιστα, ο Διευθυντής Αλέξανδρος Παπαποστόλου επεσήμανε:

«Όλο το σύστημα υγείας στο Δημόσιο απασχολεί 180 μηχανικούς Βιοϊατρικής. Η εταιρεία μας απασχολεί 50, σχεδόν το 1/3».

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Σωτήρης Χριστογιάννης σημείωσε ότι «η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ως αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, διακονεί από ιδρύσεώς της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με την μέγιστη ευαισθησία», ενώ η Αντιπρόεδρος Λίτσα Παναγιωτοπούλου τόνισε:

«Παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμο εξοπλισμό και ολοκληρωμένες λύσεις, η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι αφοσιωμένη στον σκοπό της αναβάθμισης της υγείας στη χώρα μας και όχι μόνο».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής: ο Πρύτανης Παναγιώτης Καλδής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Ιωάννης Καλατζής, η Αντιπρόεδρος του Τμήματος Αικατερίνη Σκουρολιάκου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοϊατρικής Νεκτάριος Καλύβας και η Γραμματέας του Τμήματος Γεωργία Σγουράκη.

«Το τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής, μοναδικό ακαδημαϊκό τμήμα στην Ελλάδα με πλήρεις προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στον χώρο της βιοϊατρικής μηχανικής και τεχνολογίας, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies για την υπερεκατονταετή συνεισφορά της με την εξειδικευμένη γνώση της στην παροχή και διαχείριση του νοσοκομειακού και όχι μόνο εξοπλισμού στην Ελλάδα.

»Η επί δεκαετίες συνεργασία της με το τμήμα μας και τους αποφοίτους του μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και υποσχόμαστε να τη συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να την τιμήσουμε με κάθε τρόπο», ανέφερε ο καθηγητής Ιωάννης Καλατζής, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies

Με ιστορία 110 στην υπηρεσία της Υγείας, η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies είναι η πλέον αναγνωρισμένη Ελληνική επιχείρηση στον τομέα της ιατροτεχνολογίας, αντιπροσωπεύοντας διεθνώς καταξιωμένους Οίκους του εξωτερικού.

Η διάθεση και εγκατάσταση ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε νοσοκομεία, κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία, αποτελεί την κύρια δραστηριότητά της.

Με ένα πολυπληθές τμήμα μηχανικών βιοϊατρικής, με υψηλή τεχνογνωσία και κατάρτιση, τόσο για την άμεση τεχνική υποστήριξη όσο και για την άρτια εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στις κλινικές εφαρμογές, η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ διασφαλίζει την πλήρη ανάπτυξη όλων των κλινικών δυνατοτήτων και τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε εγκατεστημένου ιατρικού μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λάρισα – Μήτερα θύματος Τεμπών σε υπουργό Δ. Παπαστεργίου: «Κάντε το καθήκον σας» (βίντεο)

Παπαστεργίου: Η κυβέρνηση δέχτηκε πάνω από 13 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις την τελευταία εβδομάδα

Παπαστεργίου: Τέλος ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ΑΔΤ – Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός

Ακίνητα: Χαράτσι αναδρομικών από το 1958 επιβάλουν Βορίδης και Δήμοι

Η υπουργός Παιδείας απένειμε Βραβείο για την Βιοϊατρική Τεχνολογία που έχει καθιερώσει η PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr