ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξίσφαιρο Γιλέκο, Αστυνομία,

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελληνική Αστυνομία του απένειμε την ηθική αμοιβή της «Ευαρέσκειας» και την υλική αμοιβή ύψους ενός μισθού, γιατί τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά Αλβανού κακοποιού.
Ο αστυνομικός, όμως, δεν ικανοποιήθηκε και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη απαιτώντας το ποσό των 50.000 ευρώ, ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη, καθώς ενώ υπηρετούσε σε υπηρεσία ιδιαίτερης επικινδυνότητας , δεν του είχε χορηγηθεί ο κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός, όπως είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο του επιδικάστηκε το πόσο των 50.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη λόγω της μη χορήγησης αλεξίσφαιρου γιλέκου που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του.
Ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή του Κολωνού μετά από ληστεία, από Αλβανό κακοποιό ο οποίος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος.






















































