ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα υπόθεση βιασμού από Πακιστανό στην Κρήτη

Νέα υπόθεση βιασμού από Πακιστανό στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Κρήτη,

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη νέα υπόθεση βιασμού και απόπειρας ανθρωποκτονίας που είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από τη σύλληψη 30χρονου Πακιστανού το βράδυ της Δευτέρας από την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας.

Ο 30χρονος οδήγησε με τη βία μια 46χρονη γυναίκα σε ερημικό και σκοτεινό σημείο, όπου και τη βίασε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στις προσπάθειές της να ξεφύγει από τον βιαστή της, η γυναίκα δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από τον 30χρονο, ο οποίος προκειμένου να κάμψει την αντίσταση που αυτή προέβαλε αποπειράθηκε να τη σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Τελικά η 46χρονη κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ οπότε άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο Πακιστανός οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις – Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά

Προφυλακιστέος ο 37χρονος τζιχαντιστής Παλαιστίνιος που συνελήφθη ως μέλος της Χαμάς

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του – Την έπεσε και σε 21χρονο τουρίστα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr