Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 900 παιδόφιλοι γνωστοί στις Αρχές κυκλοφορούν ελεύθεροι

Πάνω από 900 παιδόφιλοι γνωστοί στις Αρχές κυκλοφορούν ελεύθεροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η λογική του παραλόγου σε όλο το μεγαλείο της. Σχεδόν 900 παιδόφιλοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας καθημερινά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο στο Περιστέρι, Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος πιάστηκε επ\ αυτοφώρω δευτερόλεπτα πριν βιάσει ένα 14χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν κατηγορηθεί 968 άτομα για παιδοφιλία ή παιδεραστία, εκ των οποίων οι 330 έχουν συλληφθεί αλλά μόλις για τους 55 σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι Αρχές κινούνται στα τυφλά για την τύχη των παιδεραστών και των παιδόφιλων μετά τη σύλληψη τους καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τις δικαστικές αρχές.

Αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του Φίλιππου Λεβέντου, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία το Νοέμβριο αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος, είναι και αυτή του Σ.Γ. ο οποίος συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε 20 χρόνια καθώς ασέλγησε σε δεκάδες μικρά κοριτσάκια.

Παρά το γεγονός ότι είχε 37 χρόνια κάθειρξης αποφυλακίστηκε χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Το 2007 ο Π.Κ. είχε καταδικαστεί για επιθέσεις και βιασμούς 22 παιδιών. Ο παιδεραστής είχε αφεθεί ελεύθερος, βίασε έναν μαθητή δημοστικού κατά τη διάρκεια της άδειας του, ενώ ξανασυνελήφθη γιατί βίασε ένα κοριτσάκι πάλι…

Φρίκη προκαλεί και η περίπτωση βοσκού στην Πελοπόννησο, ο οποίος μέσα από ιστοσελίδες επικοινωνούσε με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Εξίσου αρρωστημένη είναι η περίπτωση γιατρού σε νησί ο οποίος παρακολουθούσε σκληρές σκηνές με παιδάκια για να μπορεί στη συνέχεια να ανταποκριθεί στις συζυγικές του υποχρεώσεις.

Τέλος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη είναι αυτή ενός αρχιμανδρίτη που είχε υλικό με μικρά παιδιά να βιάζονται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr