Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που κατασκεύαζε πλαστά ταξιδωτικά έγγραφα

Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που κατασκεύαζε πλαστά ταξιδωτικά έγγραφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε σπείρα που αποτελείτο από τρείς αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, και η οποία είχε εγκαταστήσει εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στον Πειραιά.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και σε συνεργασία με το Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, εντοπίσθηκαν δύο δέματα με 4.000 αυτοκόλλητες πλαστές άδειες παραμονής, χωρίς στοιχεία κατόχων, ίδιου τύπου με αυτές που χρησιμοποιούνται από τις Ελληνικές Αρχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα δέματα είχαν αποσταλεί από την Κίνα, με διεύθυνση παραλήπτη, μίνι μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου εργάζονταν δύο από τους συλληφθέντες. Όπως διαπιστώθηκε η σπείρα χρησιμοποιούσε το παραπάνω μίνι μάρκετ σαν βιτρίνα για τις παράνομες δραστηριότητές της.

Τις πλαστές άδειες παραμονής προωθούσαν στη συνέχεια σε ομοεθνή τους, ο οποίος είχε εγκαταστήσει σε οικία στην περιοχή, πλήρως οργανωμένο εργαστήριο κατασκευής πάσης φύσεως πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, τα οποία διέθετε σε αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Υπολογίζεται ότι η σπείρα από τη διάθεση των (4.000) πλαστών άδειών διαμονής θα αποκόμιζε το χρηματικό ποσό των 2.400.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους και στο διαμέρισμα που διατηρούσαν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη βρέθηκε πλήρες εργαστήριο κατάρτισης πάσης φύσεως πλαστών εγγράφων και δεκάδες πλαστά έγγραφα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr