Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βίκυ Σταμάτη απειλεί ότι θα ανοίξει το στόμα της και θα κάψει κόσμο!

Η Βίκυ Σταμάτη απειλεί ότι θα ανοίξει το στόμα της και θα κάψει κόσμο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποφασισμένη να “κάψει” κόσμο είναι η Βίκυ Σταμάτη, η οποία αν και επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να ανοίξει το στόμα της.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου θέλει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελία, για να κάνει αποκαλύψεις ακόμη και για πολιτικούς, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Μάλιστα η ίδια φέρεται να διαμηνύει ότι «γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα σε σχέση με τις μίζες των εξοπλιστικών και θα τα πει όλα».

Η κ. Σταμάτη επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο, αφού παραδόθηκε μετά από την απόδρασή της από εκεί και νοσηλεύεται φρουρούμενη. Οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες κατάφερε να φύγει από το ίδρυμα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεχίζονται.

Το Σάββατο, προσήχθη στη ΓΑΔΑ η πρώην εργαζόμενη που παραδέχθηκε ότι έδωσε το κλειδί στη σύζυγο του πρώην υπουργού, προκειμένου να ανοίξει το λουκέτο της μπαλκονόπορτας του ισόγειου δωματίου της. Μετά την κατάθεσή της, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος εκείνης αλλά και της κόρης της, ενώ έδωσε εντολή να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα καίριο ζήτημα. Ό,τι και να πει η Βίκυ Σταμάτη, πόσο μπορεί η Δικαιοσύνη και η κοινωνία να λάβουν σοβαρά υπόψιν τούς ισχυρισμούς μια τρόφιμης ψυχιατρείου; Αυτή η “λεπτομέρεια” φαίνεται πώς… ξέφυγε στον Φραγκίσκο Ραγκούση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Ελπίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια και στον παραλογισμό της γειτονικής μας χώρας»

Ο Νίκος Δένδιας στο MIT συναντήθηκε με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής

Τσούνης: Δέσμευση των ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του ελληνικού στρατού

Νίκος Δένδιας: Το 2030 η ελληνική Αεροπορία θα διαθέτει 200 σύγχρονα αεροσκάφη τέταρτης και πέμπτης γενεάς

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr