ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως ισχυρίζεται άνθρωπος από το περιβάλλον του, η δολοφονία ήταν μια σκέψη που έκανε συχνά. Αυτό υποστήριξε ο καρδιακός του φίλος, ο Νίκι, ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ τις αρχές να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ο 27χρονος, λέει ο Νίκι, σκεφτόταν να σκοτώσει ακόμη και τη σύντροφό του, τη μητέρα της 4χρονης Άννυ.
Όπως φέρεται να κατέθεσε: «Από το σπίτι έλειπαν πολλά προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Το καρότσι το πούλησε σε έναν Ρουμάνο που δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο.
Μου είπε επίσης, ότι όταν τηλεφωνούσε η Δημητρίνα από τη Γερμανία και ρωτούσε για το παιδί, της έλεγε ότι είναι στη μάνα του και σκόπευε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι να της πει ότι η μικρή εξαφανίστηκε και αν δεν τον πίστευε θα σκότωνε τη σύντροφο του και μετά θα αυτοκτονούσε.
Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Σάββας μου τηλεφώνησε και μου είπε “Έχω τεράστιο πρόβλημα. Η Δημητρίνα πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού. Μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί”».























































