ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Θεσσαλονίκη, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, στην οποία εμπλέκεται μέχρι στιγμής 32χρονος, από περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων, για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, κατά τον οποία πραγματοποιήθηκε καταγραφή των ηλεκτρονικών ιχνών των ατόμων που κατείχαν και μοίραζαν συγκεκριμένο αρχείο. Από τον έλεγχο προέκυψαν επτά ηλεκτρονικά ίχνη που ανήκουν σε χρήστες εντός της ελληνικής επικράτειας.
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενεργήθηκε έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης, ενώ εκδόθηκε διάταξη και βούλευμα από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την αστυνομική και ψηφιακή έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, ταυτοποιήθηκαν οι διαχειριστές των υπό έρευνα ηλεκτρονικών ιχνών.
Κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε χθες το πρωί, αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία ενός εκ των δραστών, 32χρονου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στα ψηφιακά μέσα του 32χρονου, βρέθηκε η κατοχή αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.
Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εργαστηριακές εξετάσεις.
Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.























































