ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Όλο και πιο μακριά από την ΕΕ - Σκληρό «κατηγορώ» για Δημοκρατία και «Γαλάζια Πατρίδα»
ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες
Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές - Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ
Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Αυτά είναι τα 14 σημεία για Ορμούζ, πυρηνικά και πακέτο 300 δισ. δολαρίων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, στοιχεία και φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, της 36χρονης συντρόφου του και των φερόμενων συνεργών τους, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βόλο.
Πρόκειται για τους:
ΠΕΤΡΑΚΑΚΟ Γεώργιο, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. την 08-05-1979.
ΘΕΟΦΙΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, γεν. την 06-02-1979.
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεμιστοκλή του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. 25-01-1988
Σε βάρος των παραπάνω ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα των τρομοκρατικών πράξεων παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, όπλων και πυρομαχικών από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες ενεργούντες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών και τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού και κατά μόνας, της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και μη, της υπόθαλψης εγκληματία από κοινού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια αποκλειστικά χρήση.






















































