Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12 χρόνια φυλακή στον οδηγό που σκόρπισε το θάνατο στην Π. Ράλλη

12 χρόνια φυλακή στον οδηγό που σκόρπισε το θάνατο στην Π. Ράλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρου Ράλλη, Τροχαίο, Φυλακές,

Στη φυλακή ο οδηγός του smart που πριν από ένα χρόνο σκόρπισε το θάνατο στην οδό Πέτρου Ράλλη. Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά και χωρίς να δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση του.

“Τι μεταμέλεια; Ούτε ένα δάκρυ δεν έχουμε δει από αυτόν …”, ξέσπασε μέσα στο δικαστήριο (Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας- ΜΟΔ) ο πατέρας ενός εκ των τριών θυμάτων της “τρελής κούρσας”, την ώρα που οι συνήγοροι υπεράσπισής του κατηγορούμενου, ζήτησαν την αναγνώριση του ελαφρυντικού της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

Θύματα της εγκληματικής οδήγησης ήταν τρία νεαρά άτομα, δύο γυναίκες 24 και 31 ετών , κι ένας αστυνομικός, 23 ετών, τα σώματα των οποίων στην κυριολεξία διαμελίστηκαν.

Ο Έρβις Μάρκου καταδικάστηκε ομόφωνα για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη της θανατηφόρου διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο και για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Όσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του κατά πλειοψηφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευσή του, είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου για τα δύο πρώτα αδικήματα,ενώ για την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, είχευποστηρίξει ότι θα έπρεπε να απαλλαγεί, καθώς κατά την εκτίμηση του : “οδηγούσε με ψυχραιμία,προγραμματισμό και μεθοδικότητα”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικογένεια αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη

Ποινή 3 ετών με αναστολή στον οδηγό της Ντ. Μπακογιάννη για τον θανάσιμο τραυματισμό του Ιάσωνα Λαλαούνη

Ενοχή του οδηγού της Ντ. Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσανα Λαλλαούνη ζητεί ο Εισαγγελέας

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Μαρκόπουλο: Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 27χρονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr