ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Παιδιά, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι), Σούπερ Μάρκετ,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στιγμές τρόμου έζησε μια μητέρα το πρωί του Σαββάτου στη Βάρη, όταν μια γυναίκα προσπάθησε να της αρπάξει το 3χρονο αγοράκι της μέσα από τα χέρια.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα: ««Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος.
O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημειώνει.
Στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».
Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της…
Η μητέρα ανέφερε ότι η ασφάλεια έχει ήδη το οπτικοακουστικό υλικό και έχει γίνει σύλληψη της κυρίας που διαπληκτίστηκε με εμένα επειδή φώναξα την αστυνομία.























































