Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει η 45χρονη στα Μέγαρα: Γιατί σκότωσα την 4χρονη ανιψιά μου

Συγκλονίζει η 45χρονη στα Μέγαρα: Γιατί σκότωσα την 4χρονη ανιψιά μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Μέγαρα, Πνιγμός,

Ανατριχιαστική είναι η ομολογία της 45χρονης που έπνιξε την 4χρονη ανιψιά της με τα ίδια της τα χέρια. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 45χρονη, η οποία είχε δύο ανήλικους γιους, είχε παθολογική αγάπη στην 4χρονη ανιψιά της, την οποία μεγάλωνε μαζί με τον άντρα της, στα Μέγαρα.

Οι γονείς της μικρής είναι τοξικομανείς και ο βιολογικός πατέρας δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί. Το ζευγάρι των θείων μεγάλωνε την 4χρονη και μάλιστα είχε ζητήσει και την κηδεμονία της. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η βιολογική μάνα της 4χρονης φέρεται να είχε επισκεφθεί την αδελφή της, ζητώντας πίσω το παιδί. Η 45χρονη θεία που λάτρευε το παιδί, φέρεται να της είπε:

«Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία».

Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της και στη συνέχεια να έπνιξε τη μικρή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 45χρονη δεν έχει αντιληφθεί ότι τη σκότωσε.

Η θεία της μικρής, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομολόγησε το έγκλημά της στις αρχές, αναφέροντας μάλιστα ότι σκότωσε το κορίτσι επειδή φοβήθηκε πως θα το έπαιρνε η αδερφή της.

Πάντως οι συγγενείς της 45χρονης γυναίκας που μίλησαν στο protothema.gr αναφέρουν ότι η θεία της μικρής της υπεραγαπούσε και ότι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην τετράχρονη. Τα ίδια ανέφεραν στους δημοσιογράφους και γείτονες της οικογένειας, που κάνουν λόγο για μια γυναίκα υπόδειγμα συζύγου και μητέρας, που λάτρευε το κοριτσάκι και το έπαιρνε παντού μαζί της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr