Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 52χρονος παιδεραστής (φωτο)

Αυτός είναι ο 52χρονος παιδεραστής (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσίευσε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 52χρονου παιδεραστή ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της 6ης Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για τον Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, που γεννήθηκε το 1964 στη Γερμανία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων γίνεται μετά από εισαγγελική διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 12-11-2016, η οποία αποσκοπεί «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων».

Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί παρακαλούν τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

apoplanisi2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr