Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε κάθειρξη 26 ετών ο παιδεραστής Φίλιππος Λεβεντός

Σε κάθειρξη 26 ετών ο παιδεραστής Φίλιππος Λεβεντός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κάθειρξη 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 41χρονος Φίλιππος Λεβεντός ο οποίος συνελήφθη πριν από περίπου ένα χρόνο την ώρα που επιβίβαζε 13χρόνο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του για να το αποπλανήσει.

Ομόφωνα το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για τον βιασμό και την αποπλάνηση μιας 14χρόνης, τον βιασμό ενός 15χρόνου και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρόνου. Επιπλέον, ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού. Ο εισαγγελέας στην πρόταση του ζήτησε την επιβολή στον κατηγορούμενο και χρηματικής ποινής συνολικού ύψους 500.000 ευρώ για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και τη προσέλκυση ανηλίκου μέσω Διαδικτύου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, από την πλευρά του, δεν ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών αλλά την επιβολή από το Δικαστήριο των κατώτατων ποινών.

Χθες, ο εισαγγελέας της έδρας σε μια πρόταση καταπέλτη ζήτησε την καταδίκη του κατηγορούμενου καθώς εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «Έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις, δεν μπορεί να αποβάλει την έξη ,έχω τη βεβαιότητα ότι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητα των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανήλικους».

Ο 41χρονος, , ο οποίος συνελήφθη πριν από περίπου ένα χρόνο την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του με σκοπό να το αποπλανήσει, αρνήθηκε ότι παγίδευε ανήλικα παιδιά για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως δεν γνώριζε την ηλικία των θυμάτων του τα οποία όπως είπε « συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας στην πρόταση εισηγήθηκε την μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο, που αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος, σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο, πρόταση που, τελικά, δεν υιοθετήθηκε από το Δικαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Κάποια στιγμή η πορνεία ανηλίκων θα κάνει μεγάλο μπαμ στην Ελλάδα» – Το προφίλ των συλληφθέντων και η 25χρονη Μαρία

Η 25χρονη Μαρία, η «αρχηγός» του κυκλώματος μαστροπείας στην Αθήνα – Τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα για κάθε κορίτσι

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr