ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τραυματισμό, αλλά και σύλληψη ολοκληρώθηκε εκδήλωση στα Χανιά, με αφορμή άσκοπους πυροβολισμούς– μπαλωθιές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ένας 42χρονος που συμμετείχε στο γλέντι, έβγαλε το κυνηγετικό του όπλο και άρχισε να ρίχνει στον αέρα.
Στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να φυλάξει το όπλο στο αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 57χρονος που βρισκόταν στο ίδιο γλέντι.
Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο σημείο του περιστατικού οκτώ κάλυκες και 26 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.
Ο 42χρονος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.























































