ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου μεταφέρθηκε ένας 46χρονος από το Άργος που κατηγορείτε πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικου παιδιού.
Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr για την υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Άργους αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατήγγειλε στην ασφάλεια Άργους πως υπήρχαν αναφορές για τη δράση του 46χρονου. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης και διαπίστωσαν πως οι καταγγελίες ευσταθούσαν με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψη του 46χρονου.
Οι αποκαλύψεις και οι συλλήψεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς από την έρευνα αποκαλύφθηκε πως οι γονείς του ανήλικου γνώριζαν τις αρρωστημένες πράξεις του 46χρονου σε βάρος του γιου τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτοί και να μεταφερθούν σήμερα στο εισαγγελέα.























































