ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βέλγιο, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κρήτη, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Χανιά,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Κρήτης οδηγήθηκε το μεσημέρι ο Σύρος κατηγορούμενος ως τζιχαντιστής μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από την Αστυνομία στην περιοχή Αποκορώνου Χανίων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βελγικών Αρχών.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, ο εισαγγελέας ενεργοποίησε το ένταλμα και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις φυλακές Χανίων μέχρι να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στο Βέλγιο.
Ο Σύρος, 51 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παροχή βοήθειας για παράνομη είσοδο ατόμων και διαμονή, πλαστογραφία δημοσίων εγγράφων και εμπορία πλαστών-παραποιημένων εγγράφων.
Οι βελγικές Αρχές θεωρούν ότι σχετίζεται με τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στις Βρυξέλλες.























































