ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια.
Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ευθύνη για το τραγικό περιστατικό πήρε ο 21χρονος ενώ και οι δύο εμμένουν στους αρχικούς τους ισχυρισμούς ότι δηλαδή εκείνοι δέχθηκαν πρώτοι πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Κοκοσάλη, συνήγορο υπεράσπισης του 21χρονου, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι δέχθηκε μία ισχυρότατη ένοπλη επίθεση με ανθρωποκτόνο δόλο.























































