ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ορισμό εισαγγελέα που θα είναι αρμόδιος για τη διερεύνηση παράνομων στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών ζήτησε από όλες τις εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Όπως επισημαίνει στην εγκύκλιό του ο κ. Βουρλιώτης, ο παράνομος τζόγος συνιστά πηγή διαφθοράς αλλά και μεγάλης απώλειας εσόδων για το Δημόσιο, με τους διαφυγόντες φόρους να υπολογίζονται στα 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου επισημαίνει πως ο παράνομος τζόγος συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος από άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.
Οι εισαγγελείς που θα επιφορτιστούν με την αντιμετώπιση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, θα πραγματοποιούν συχνούς ελέγχους και θα συνεργάζονται συχνά με την Αστυνομία.























































