Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκάλυψε ο Παπαδήμος στην πρώτη του κατάθεση

Τι αποκάλυψε ο Παπαδήμος στην πρώτη του κατάθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη διαδρομή του παγιδευμένου φακέλου μέχρι την ώρα που έφτασε και εξερράγη στα χέρια του, περιέγραψε στην πρώτη του κατάθεση, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος όπως τόνισε, πίστευε πως πράγματι είχε ελεγχθεί.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», στην πρώτη τυπική κατάθεση που έδωσε χθες το μεσημέρι στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μέσα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο Λ. Παπαδήμος φέρεται να είπε:

«Πίστευα ότι είχαν ελέγξει την αλληλογραφία μου, όπως έκαναν κάθε φορά. Η διαδικασία ήταν η συνηθισμένη».

«Αυτή που ερχόταν στο σπίτι μου την έπαιρνε ο αστυνομικός και προέβαινε σε έλεγχό της στη Βουλή, ενώ εκείνη που ερχόταν στην Ακαδημία Αθηνών ή στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο έλεγχός της γινόταν στην τράπεζα. Το ίδιο είχε γίνει και την περασμένη Πέμπτη», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο η αλληλογραφία ήταν εκεί και θεώρησα ότι είχε περάσει από την διαδικασία ελέγχου, όπως γινόταν πάντα».

Ουσιαστικά ο Λ. Παπαδήμος επιβεβαίωσε τη διαδρομή του εκρηκτικού φακέλου έως τη στιγμή που τον πήρε στα χέρια του, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή της ανάφλεξης.

Ανέφερε πως είχε το φάκελο στον δεξιό του μηρό, διαπίστωσε με την αφή ότι το περιεχόμενο ήταν λίγο σκληρό, ενώ διέκρινε το διπλωμένο χαρτόνι που έμοιαζε με εξώφυλλο CD και όταν το άνοιξε ακολούθησε ο ήχος της ανάφλεξης και η φωτιά.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, σε πρώτη φάση δεν θυμάται το όνομα του φερόμενου αποστολέα, ενώ επιφυλάχθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά ό,τι μπορέσει να ανασύρει από τη μνήμη του.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr