Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητέρα Στεφανάκη: Η Φαίη σήκωσε πρώτη χέρι στο γιο μου!

Μητέρα Στεφανάκη: Η Φαίη σήκωσε πρώτη χέρι στο γιο μου!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Στεφανάκης, Φαίη Μπλάχα,

Η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Μάκρη συνεχίστηκε με την κατάθεση της μητέρας του κατηγορούμενου, Βαγγέλη Στεφανάκη.

«Δεν τους άκουσα ποτέ να μαλώνουν. Αγαπιόντουσαν και αυτό φαινόταν. Είχα δει τη Φαίη μια φορά να κουτσαίνει. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα» ανέφερε η μητέρα του προσθέτοντας ότι ο γιος της ήταν οξύθυμος όπως όλα τα παιδιά αλλά δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Ερωτηθείσα από την έδρα για το πως έμαθε τον τραυματισμό της Φαίης, η μάρτυρας είπε ότι την ειδοποίησε ο ίδιος ο δράστης.

«Ο γιος μου μού είπε ότι την χτύπησε. Εμαθα ότι τον πήρε τηλέφωνο η Μαριαλένα και του είπε να πάνε σε ένα πάρτι prive. Εκείνος της απάντησε ότι είναι με τη Φαίη και δεν θα πάει μαζί της. Τότε η Μαριαλένα του είπε ”ποια μ’ αυτή; Που χαλάει σπίτια; Που πάει με παντρεμένους;”. Τότε ο Βαγγέλης πήρε τη Φαίη και της είπε ότι χωρίζουν. Η Φαίη τον κάλεσε πίσω και του ζήτησε συνάντηση. Βρέθηκαν λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, για να μην ξυπνήσουν τον πατέρα της. Η Φαίη ήταν έξω φρενών. Τον χτύπησε και μετά τη χτύπησε και αυτός. Ο Βαγγέλης μου είχε μιλήσει για τη Μαριαλένα. Μετά όμως εγώ έμαθα ότι ήταν αδελφές. Ο Βαγγέλης δεν είναι δολοφόνος, ούτε φονιάς, δεν είναι βέβαια και άγγελος. Αν ο άλλος πήγαινε να τον δείρει θα σήκωνε το χέρι του. Μ’ έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και μου έλεγε να πάω στο νοσοκομείο να δω τι κάνει η Φαίη. Μάλιστα μου είπε ότι θα αυτοκτονήσει…» ανέφερε συγκεκριμένα η μητέρα του δράστη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένοχος ο Βαγγέλης Στεφανάκης για τη δολοφονία της Φαίης- Κάθειρξη 20 ετών

Το υπουργείο Δικαιοσύνης οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου

Φαίη Μπλάχα: Οι ποινές για τη δολοφονία της – Ισόβια στον Στεφανάκη

Την ενοχή Στεφανάκη πρότεινε η εισαγγελέας

Αδελφή Φαίης: “Ο Στεφανάκης με εκβίαζε με ροζ βίντεο”

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr