Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εν ψυχρώ εκτέλεση γνωστού γιατρού στη Σητεία με 4 σφαίρες – Μία σύλληψη (φωτο)

Εν ψυχρώ εκτέλεση γνωστού γιατρού στη Σητεία με 4 σφαίρες – Μία σύλληψη (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κρήτη, Σητεία,

Σοκ προκαλεί η στυγνή δολοφονία 62χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του στην Κρήτη, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Η δολοφονία έγινε στη Σητεία, περίπου στις 9 το πρωί, όταν άγνωστοι που όπως όλα δείχνουν του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και γνώριζαν τα δρομολόγια του 62χρονου καρδιολόγου πυροβόλησαν εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον 4 φορές.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, πεσμένος στην άσφαλτο όπου εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή και δέχτηκε τον τελικό πυροβολισμό.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για να συλλέξουν τα πρώτα στοιχεία της νέας αυτής υπόθεσης που έχει συνταράξει την Κρήτη.

Ο 62χρονος που ήταν γνωστός στην περιοχή του ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και κατά τραγική ειρωνεία, σήμερα φέρεται να είχε τα γενέθλιά του…

Ο τρόπος που έγινε το έγκλημα δείχνει σε μία πρώτη φάση, προσωπικά κίνητρα και η έρευνα των Αρχών σίγουρα θα στραφεί προς το ευρύτερο περιβάλλον του για να διαπιστωθεί εάν είχε προηγούμενα με κάποιον ή κάποιους.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ήδη οι αστυνομικές Αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός Βούλγαρτου, σήμερα το μεσημέρι, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου.

Σημειώνεται πως ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr