Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπούκικη επίθεση Χρυσαυγιτών σε δικηγόρο στη δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτο)

Τραμπούκικη επίθεση Χρυσαυγιτών σε δικηγόρο στη δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Φασισμός, Φωτογραφίες, Χρυσή Αυγή,

Ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε και χτύπησε δύο γυναίκες, η μία εξ αυτών η δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, Ευγενία Κουνιάκη, για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε επιβάτες τρόλει που διαμαρτύρονταν για την παρουσία τους και τα έντυπα που μοίραζαν.

Η επίθεση ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από περαστικούς και η κυρία Κουνιάκη, φώναξε στον οδηγό του τρόλει να κλείσει την πόρτα γεγονός που εξόργισε τους χρυσαυγίτες οι οποίοι της επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα τη γρονθοκόπησαν στη μύτη και στο στόμα.

Οι τραυματίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ, ενώ έχουν γίνει και 35 προσαγωγές.

Κατά την έναρξη της 194ης συνεδρίασης ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Κώστας Παπαδάκης, κατήγγειλε την επίθεση στη συνάδελφό του και ζήτησε από το δικαστήριο να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των προσερχομένων.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής κατά παράβαση της διαδικασίας, οι προσαχθέντες είχαν επικοινωνία με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εισήλθε στο κτίριο, αλλά και με δικηγόρους. “Μας προξένησε μεγάλη εντύπωση σε όλους τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής που είμαστε εδώ, ότι ήρθαν βουλευτές και δικηγόροι της ΧΑ που κατά δήλωση της αστυνομίας ήρθαν σε επικοινωνία με τους προσαγόμενους. Κάτι το οποίο είμαι πρωτοφανές. Οι προσαγόμενοι ποτέ δεν έρχονται σε επικοινωνία με δικηγόρους πριν μετατραπεί σε σύλληψη ή πριν απελευθερωθούν τα άτομα” σημείωσε στο news247.gr ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ αν νομίζουν πως η Δικαιοσύνη θα εκφοβιστεί

“Η βίαιη επίθεση που εξαπέλυσαν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο όπου εκδικάζεται η δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, εναντίον δύο γυναικών, η μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής, προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό” σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Τετάρτης.

“Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ, αν νομίζουν πως η Δικαιοσύνη θα εκφοβιστεί από τις αθλιότητές τους. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τραμπούκων που χτύπησαν τις δύο γυναίκες” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιταλία: Κύρια αποστολή των γυναικών η απόκτηση παιδιών, λέει Ιταλίδα φασίστρια γερουσιαστής της Μελόνι

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr