ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Αττική, Ίμια, Χρυσή Αυγή,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις για τα Ίμια στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2025, λόγω κινδύνου επεισοδίων.
Η απαγόρευση αφορά την περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Αλεξάνδρου, Βασ. Σοφίας, Σταδίου, και άλλες κεντρικές οδούς.
Η απόφαση ελήφθη καθώς η ναζιστική Χρυσή Αυγή και άλλες οργανώσεις είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων στην Πλατεία Ρηγίλλης στις 19.00, ενώ αριστερίστικες συλλογικότητες κι άλλα γκρουπούσκουλα είχαν προγραμματίσει αντισυγκέντρωση στο ίδιο σημείο νωρίτερα.
Η ΕΛ.ΑΣ. αιτιολογεί την απαγόρευση, αναφέροντας ότι η ταυτόχρονη διεξαγωγή αντίπαλων συγκεντρώσεων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και απειλεί τη κοινωνικοοικονομική ζωή στο κέντρο της Αθήνας.























































