ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αστυνομία απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις για τα Ίμια για να μην συγκρουστούν ακροδεξιοί νεοναζί με αριστερίστικα γκρουπούσκουλα

Η Αστυνομία απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις για τα Ίμια για να μην συγκρουστούν ακροδεξιοί νεοναζί με αριστερίστικα γκρουπούσκουλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις για τα Ίμια στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2025, λόγω κινδύνου επεισοδίων.

Η απαγόρευση αφορά την περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Αλεξάνδρου, Βασ. Σοφίας, Σταδίου, και άλλες κεντρικές οδούς.

Η απόφαση ελήφθη καθώς η ναζιστική Χρυσή Αυγή και άλλες οργανώσεις είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων στην Πλατεία Ρηγίλλης στις 19.00, ενώ αριστερίστικες συλλογικότητες κι άλλα γκρουπούσκουλα είχαν προγραμματίσει αντισυγκέντρωση στο ίδιο σημείο νωρίτερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. αιτιολογεί την απαγόρευση, αναφέροντας ότι η ταυτόχρονη διεξαγωγή αντίπαλων συγκεντρώσεων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και απειλεί τη κοινωνικοοικονομική ζωή στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

Πυρκαγιές: «Κόκκινος συναγερμός» σε Αττική και άλλες πέντε περιοχές της χώρας την Κυριακή

Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»

Η κυβερνητική ανακοίνωση με τα μέτρα για τα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr