Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: 16 συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και χουλιγκανισμό (βίντεο)

Πάτρα: 16 συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και χουλιγκανισμό (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ναρκωτικά, Παναθηναϊκός, Πάτρα,

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν 16 άτομα που συνελήφθησαν στην Πάτρα με την κατηγορία της οπαδικής βίας, παρανομης οπλοκατοχής και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Τα νεαρά άτομα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές της Πάτρας και ειδικότερα τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που ξεκίνησε από χθες.

Σύμφωνα με το Patras Times oι συλληφθέντες είναι όλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση συμμορίας και για παράβαση του νόμου της Αθλητικής Βίας.

Συλλήψεις έχουν γίνει στην Πάτρα, την Αττική και τη Ρόδο και πρόκειται για Έλληνες, έναν Αλβανό, ηλικίας από 21 έως 39 ετών. Μάλιστα, οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν στην Αθήνα και αυτός στη Ρόδο έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα προκειμένου να απολογηθούν στις Δικαστικές Αρχές για τις πράξεις που φέρεται να έχουν διαπράξει.

Οι αστυνομικές αρχές στήριξαν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας σε πληροφορίες που είχαν για την παρακολούθηση από οπαδό του Παναθηναϊκού στο στέκι του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα άτομα που έχουν συλληφθεί και αποτελούν μέλη της συμμορίας είχαν φτιάξει ομάδες περιφρούρησης για το club του Ολυμπιακού, παρακολουθούσαν πόσα άτομα πήγαιναν στο χώρο, ποια ήταν αυτά, πόσο παρέμεναν και όταν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος, προχωρούσαν στις επιθέσεις, κυρίως εμπρηστικές.

Αποκορύφωμα ήταν η επίθεση στις 6 Απριλίου με όπλο προς το club, το οποίο οι συλληφθέντες αντιτείνουν πως ήταν πυροβολισμός με πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Επιπλέον κάποιοι από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για την παλαιότερη επίθεση σε βάρος των Θέμη Δήμου και Δ. Βαρβαρέσου, γνωστούς οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και πλέον συλληφθέντων για σωρεία ληστειών.

Στις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη και μία με κοκαΐνη, τρία στιλέτα, 15 κράνη, τέσσερα ξύλινα γκλοπ, 15 κροτίδες, ένας μηχανισμός εκτόξευσης φωτοβολίδων και 19 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Πάτρα, Αττική και Ρόδο, με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη συνολικά δεκαέξι (16) ανδρών (δεκατρείς στην Πάτρα, δύο στην Αττική και ένας στην Ρόδο), ηλικίας από 21 έως 39 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη εμπρησμών, σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών, παραβάσεις του Νόμου περί αθλητικής βίας, για ναρκωτικά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη και μεθοδική αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, στοχευμένες αστυνομικές έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων καθώς και σε στέκια φιλάθλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ – Νίκησε τον Παναθηναϊκό

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr