ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών που δρα στα νότια προάστια της Αττικής και βάζει στόχο σπίτια ποδοσφαιριστών αναζητά η Ασφάλεια, μετά τα τελευταία κρούσματα.
Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και της συζύγου του Δέσποινας Βανδή, όταν εκείνοι και τα παιδιά τους απουσίαζαν από το σπίτι.
Οι ληστές φαίνεται πως παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, καθώς είχαν αρκετό χρόνο για να ψάξουν να βρουν τη λεία τους στο εσωτερικό της οικίας, στην οποία μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά.
Όπως γράφει η Espresso, ο Ντέμης Νικολαΐδης έφυγε από το σπίτι του στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει τον γιο του από φιλικό σπίτι.
Επειδή η απόσταση ήταν μικρή δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό της μονοκατοικίας.
Οι «ποντικοί» προφανώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και διαπίστωσαν ότι τα συστήματα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας.
Βρήκαν ανασφάλιστο ένα παράθυρο της μεζονέτας και μπήκαν μέσα.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του δέκα λεπτά αργότερα μαζί με τον γιο του.
Γρήγορα διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά κοσμήματα, ένα ακριβό ρολόι και λίγα μετρητά, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.
Παράλληλα, τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, έγιναν αντιληπτές δύο ακόμα διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών.
Αυτή τη φορά οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.























































