ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδίκτυο, Δικαιοσύνη, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Κύπρος, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 27χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε αίτημα των Κυπριακών Αρχών στη Δίωξη, ενώ εκτελέστηκε και παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, που φέρεται να απέσπασε από ανήλικη Κύπρια πορνογραφικό υλικό, μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού και προγράμματος επικοινωνίας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 4η Απριλίου στην οικία του 27χρονου, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, που περιείχε κάρτα αποθήκευσης και τρία φορητά μέσα αποθήκευσης, τύπου USB, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.























































