Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις Αλβανοί ληστές κατηγορούνται για θάνατο 90χρονου

Τρεις Αλβανοί ληστές κατηγορούνται για θάνατο 90χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ιωάννινα, Ληστεία,

Τη δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και βιαιότητα, καθώς και κλοπές από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ιωαννίνων και κυρίως στην παραμεθόριο περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, εξιχνίασε η αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη την Κυριακή του Πάσχα στα Κτίσματα Ιωαννίνων 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει άλλους τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι αναζητούνται.

Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων και για ληστεία από την οποία επήλθε θανάσιμος τραυματισμός 90χρονου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο και κλοπών από οικίες ηλικιωμένων, τους οποίους στοχοποιούσαν, θεωρώντας τους «εύκολους στόχους».

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, διέπρατταν ληστείες με καλυμμένα – κατά περίπτωση – τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ επιδείκνυαν ιδιαίτερη σκληρότητα, απειλώντας τα θύματά τους με διάφορα αντικείμενα (μαχαίρια, κυνηγετικό όπλο, ξύλινη ράβδο), μη διστάζοντας να τους δέσουν, να τους φιμώσουν και να τους τραυματίσουν ασκώντας σωματική βία, προκειμένου να τους υποδείξουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων.

Σε μία μάλιστα από τις ληστείες που διαπράχθηκε σε βάρος 90χρονου, συνεπεία των τραυμάτων που του προκάλεσαν στο κεφάλι, επήλθε ο θάνατός του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr