ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 61χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 61χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 61χρονος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν στην Ελλάδα χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Από την άμεση έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι ορισμένα από τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούσαν σε σύνδεση που ήταν καταχωρημένη στην οικία του 61χρονου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του δράστη, σε περιοχή της Αττικής, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση και συνελήφθη.

Παράλληλα,εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ενώ από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά μέσα, βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «This is Athens Festival» μετατρέπει την Αθήνα τον Μάιο σε ένα απέραντο φεστιβάλ – Μουσική, χορός, σινεμά και πολλές εκπλήξεις από την Allwyn

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Metallica: Το Σάββατο 9/5 η μεγάλη επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τους θρύλους της μέταλ

Η «Κυβερνώσα Αριστερά» στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Χαλάνδρι – Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr