Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη που πέταξε το μωρό στη Νέα Σμύρνη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη που πέταξε το μωρό στη Νέα Σμύρνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 22χρονη σπουδάστρια που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να επιβάλουν στην νεαρή γυναίκα, που αντιμετωπίζει το κακούργημα της παιδοκτονίας, τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως πρόθεση της ήταν να δώσει το μωρό για υιοθεσία και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να του κάνει κακό.

«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου. Ευελπιστούσα ότι θα μπορέσω να το μεγαλώσω. Λόγω όμως των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζα και επειδή δεν μπορούσα να βρω δουλειά όταν ήρθε η ώρα της γέννας αποφάσισα να το δώσω για υιοθεσία σε κάποιο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα» φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης μετά το πέρας της διαδικασίας:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Τορόντο: Ελληνοκαναδή σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της για να «επανενωθούν στον παράδεισο»

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθεροι υπό όρους ο φρουρός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Νέος Κόσμος: Γνώστης πολεμικών τεχνών ο 29χρονος που σκότωσε με γροθιές τον 58χρονο οδηγό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr