ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πακιστάν, Πακιστανοί,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας του Δήμου Τανάγρας, μετά από καταγγελία βιασμού 15χρονου αγοριού από τρεις Πακιστανούς με το περιστατικό να γίνεται σε αποθήκη στην Καλλιθέα όπου διαμένουν Πακιστανοί.
Οι τρεις άνδρες, όπως κατήγγειλε ο 15χρονος στην Αστυνομία, τον έβαλαν στην αποθήκη και άρχισαν να του κάνουν άσεμνες πράξεις, ενώ στη συνέχεια τον βίασαν.
Ο μικρός, o οποίος είναι και αυτός από το Πακιστάν, κράτησε κρυφό το περιστατικό για περίπου 24 ώρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και το κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία.
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών όπου και κρατούνται.























































