Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός από πισώπλατα πυρά έπεσε ο 20χρονος Αφγανός στην Πάτρα – Μάχη μεταναστών με πυροβόλα όπλα

Νεκρός από πισώπλατα πυρά έπεσε ο 20χρονος Αφγανός στην Πάτρα – Μάχη μεταναστών με πυροβόλα όπλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μάχη με πυροβόλα όπλα δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας. Μάλιστα ο νεκρός 20χρονος Αφγανός έπεσε στο πεδίο της μάχης από πυρά που δέχθηκε από πίσω του.

Σε «φίλια» πυρά αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η Αστυνομία το θάνατο του 20χρονου μετανάστη στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στη διάρκεια συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών που διαβιούν στα κλειστά βιομηχανοστάσια της παραλιακής.

Δράστης φέρεται να είναι –όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στα χέρια της η ασφάλεια της Πάτρας– ένας ομοεθνής του 20χρονου, ο οποίος την ώρα που ξεκινά η συμπλοκή φαίνεται να πυροβολεί από πίσω του και η σφαίρα να τον βρίσκει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στη συνέχεια ο άτυχος μετανάστης φαίνεται να πέφτει πάνω στον δράστη, ο οποίος τρέπεται σε φυγή και σε άλλο σημείο του βίντεο εμφανίζεται να κατευθύνεται σε σημείο όπου προσπαθεί να αφαιρέσει τα αίματα από πάνω του.

Σύμφωνα πάντα με καλά ενημερωμένες πηγές , ο δράστης είναι ψηλά στην «ιεραρχία» της ομάδας των μεταναστών που ζουν στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, γι’ αυτό και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης έχει αναχωρήσει από την περιοχή λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του συμπατριώτη του, ενώ το μόνο στοιχείο που υπάρχει ως προς την πιθανή αναγνώρισή του είναι το σωματότυπό του, όπως αυτό φαίνεται στο βίντεο από το κύκλωμα που υπάρχει στο κτίριο του πολιτιστικού Οργανισμού.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει έντεκα προσαγωγές υπόπτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Δέσμευση-μαμούθ 550 εκατ. δολαρίων για την παγκόσμια ανθρωπιστική δράση του ΟΗΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr