Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατάθεση «φωτιά» για την απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα μεγάλα ψάρια είναι έξω

Κατάθεση «φωτιά» για την απαγωγή Λεμπιδάκη: Τα μεγάλα ψάρια είναι έξω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Κρήτη,

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συμπληρωματική απολογία του 46χρονου Ρεθυμνιώτη, που εμπλέκεται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο άνδρας κατέθετε για περισσότερες από δυο ώρες, ισχυριζόμενος -και αυτός- ότι προσπάθησε να βοηθήσει τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και ζήτησε να υπάρξει μια κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον επιχειρηματία, ώστε να ακούσει την φωνή του και να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του.

Η απάντηση, ωστόσο, ήταν αρνητική, καθώς όπως διευκρινίστηκε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να παρουσιαστεί ο επιχειρηματίας στο Δικαστικό Μέγαρο και να γίνει αυτή η διαδικασία, όπως είχε γίνει με το 44χρονο πριν από λίγους μήνες στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο 46χρονος πάντως υποστήριξε πως όπως και οι υπόλοιποι που έχουν συλληφθεί, έτσι κι ο ίδιος ήταν «ο τελευταίος τροχός της αμάξης» και πως τα «μεγάλα ψάρια» είναι έξω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα – Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr