ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων (βίντεο)

Τι είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα Δικαστήρια Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί Τετάρτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Γιάννη Νικολάου.

Ο πρώην υπουργός κλήθηκε ξανά από τη Δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις σχετικά με σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών, για την οποία έχει καταδικαστεί από το Εφετείο σε κάθειρξη 19 ετών.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος έμεινε ελάχιστα στον χώρο, καθώς η πλευρά του κατέθεσε ένα σχετικό απολογητικό υπόμνημα, το οποίο κρίθηκε πλήρες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο πρώην υπουργός έδειξε έκπληξη για τη μεγάλη παρουσία εκπροσώπων του Τύπου. «Πώς έτσι όλοι μαζί εδώ πέρα; Κάτι πάθατε μου φαίνεται», σχολίασε αρχικά.

Ενώ για την υπόθεση ανέφερε: «Αναμένω τις περαιτέρω διαδικασίες. Δεν μπορώ να σχολιάσω θεσμικά όργανα της Πολιτείας».

Εάν απολογήθηκε για ένα ποσό 700 χιλιάδων φράγκων: «Όχι, Ποιος σας τα είπε αυτά; Σας είπα εγώ τέτοιο πράγμα ή ο δικηγόρος μου…», αναρωτήθηκε ο κ. Τζοχατζόπουλος.

Για τις κατηγορίες περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, σχολίασε: «Η κατηγορία αυτή με συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια, από ανεύθυνες και καταχρηστικές συστάσεις».

Bίντεο από το newsbeast.gr:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οδοστρωτήρας η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) για Τριαντόπουλο (Τέμπη), Φλωρίδη (Δικαιοσύνη), Μαρινάκη και πανάκριβο πετρέλαιο – Ο Μητσοτάκης τσακίζει τον λαό

Εξαρτήματα F-35 κατασχέθηκαν από την Κίνα στο Χονγκ Κονγκ

Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»

Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr