ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη μίας 55χρονης γυναίκας με την κατηγορία ότι πλησίαζε και τραυμάτιζε μωρά σε συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων προέβη η Ελληνική Αστυνομία.
Τη γυναίκα αναγνώρισαν τέσσερις γονείς οι οποίοι είχαν υποβάλει καταγγελίες και προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου όπου η γυναίκα κρατείται.
Η 55χρονη προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης ως ύποπτη και σήμερα το πρωί Πέμπτης η προσαγωγή της μετετράπη σε σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η γυναίκα ερχόταν από τα Λιόσια και κάνοντας βόλτες στο εμπορικό κέντρο εντόπιζε τα μωρά – θύματά της.
Στη συνέχεια τα πλησίαζε και χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους γονείς τα «χαράκωνε» είτε με τα νύχια της είτε με αιχμηρό αντικείμενο.























































