ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πατέρας σκότωσε τον γιο, μπροστά στα μάτια της μάνας και άλλων συγγενών, κατά τη διάρκεια επεισοδίου για οικογενειακές διαφορές, χθες το απόγευμα Τρίτης στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.
Θύμα είναι ένας 51χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 67χρονος πατέρας του, για τον φόνο.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν και οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.























































