ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ στο λόφο του Φιλοπάππου – Τι ανακοίνωσε

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ στο λόφο του Φιλοπάππου – Τι ανακοίνωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Δολοφονίες,

Επιπλέον μέτρα για την αποτελεσματική αστυνόμευση του λόφου του Φιλοπάππου και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΕΛΑΣ εντός της ημέρας, στον απόηχο του τραγικού θανάτου του 25χρονου κατά τη διάρκεια ληστείας.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος έκανε -συνοδεία στελεχών της ΕΛΑΣ- επιθεώρηση στο σημείο το πρωί Παρασκευής, ενώ μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ανέφερε πως «διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν περιοχές όπου παρατηρούνται κενά στην επιτήρηση».

Όπως συμπλήρωσε, η περιοχή χρήζει πιο εντατικής αστυνόμευσης και αυτό μπήκε στο πρόγραμμα ενός νέου σχεδιασμού. «Μέχρι το βράδυ θα έχουμε καταλήξει στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ανώτατος αξιωματικός τον οποίο επικαλείται το ΑΜΠΕ, η επιθεώρηση των στελεχών της ΕΛΑΣ ήταν απαραίτητη για να υπάρχει πιο ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης στου Φιλοπάππου, ενώ μελέτησαν πολύ προσεκτικά το σημείο από το οποίο έπεσε και σκοτώθηκε ο 25χρονος. Σημειώνεται ότι το σημείο αυτό δεν έχει καθόλου φωτισμό.

Τα μέτρα που θα ληφθούν από την αστυνομία, θα είναι στο πλαίσιο που την αφορά, ωστόσο είναι πιθανό να γίνει έγγραφο στο δήμο Αθηναίων και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να μελετήσουν τυχόν παράλληλες παρεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξάρχεια: Εκτέλεση με πέντε σφαίρες στο κεφάλι

Συνελήφθη επιδειξίας Μητροπολίτης στα Πετράλωνα – Είπε ότι «για χρόνια παλεύει με κακούς λογισμούς»

Αίγιο: «Ο Ιταλός στράβωσε γιατί πλήρωσε την ανακαίνιση και η Μαρία έδωσε τα λεφτά στον γιο της»

Χίος: 51χρονος έσφαξε τον 31χρονο ανιψιό του

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr