Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη ΓΑΔΑ τρεις αλλοδαποί για τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου

Στη ΓΑΔΑ τρεις αλλοδαποί για τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνονται καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή.

Οι δύο, Πακιστανοί πολίτες, εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, από όπου προσπάθησαν να διαφύγουν από την χώρα έπειτα από τη ληστεία που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο.

Ο τρίτος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Και οι τρεις προσαχθέντες απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους έπειτα από τον θάνατο του φοιτητή.

Κατά πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕ, οι τρεις αλλοδαποί πιστεύεται πως είναι μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr