ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 31χρονος άνδρας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το θάνατο 32χρονου τοξικομανούς, τον οποίο έκαψε ζωντανό έπειτα από μεταξύ τους καβγά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα seleo.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, όπως κατηγορείτο, απορρίπτοντας το αίτημα της υπεράσπισής του για χορήγηση ελαφρυντικού και την αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού.
Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών, επικαλούμενος ως εκ τούτου παραισθήσεις και διατάραξη συνείδησης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το συμβάν έλαβε χώρα τον περυσινό Ιούνιο στην πλατεία Ναυαρίνου.
Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, πιθανότατα για ναρκωτικά, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να περιλούσει το θύμα του με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να το πυρπολήσει με αναπτήρα.
Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και μετά από λίγους μήνες έχασε τη μάχη για τη ζωή.























































