Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με 2 όπλα και 15 σφαίρες «γάζωσαν» την 33χρονη δικηγόρο – Πώς συνδέεται με «νονό» της νύχτας

Με 2 όπλα και 15 σφαίρες «γάζωσαν» την 33χρονη δικηγόρο – Πώς συνδέεται με «νονό» της νύχτας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στην Κηφισιά, η 33χρονη δικηγόρος, ανέβασε στο Ίνσταγκραμ εικόνα με πολλούς αποδέκτες, η οποία περιέγραφε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Ο κόσμος λοιπόν χωρίζεται σε δυο κατηγορίες καρατσεκαρισμένο. Σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι πρόβλημα.

»Αυτοί που είναι πρόβλημα συνήθως ακουμπάνε σε κάποιους άλλους που στην συνέχεια έχουν πρόβλημα απο αυτους που είναι πρόβλημα.

»Όταν όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα παρατρομάξουνε και ψιλοαδειάσουν αυτους που είναι πρόβλημα, τότε αυτοί που είναι πρόβλημα, δεν είναι πια πρόβλημα αλλά είναι άνθρωποι που έχουνε πρόβλημα.

»Και κάπως έτσι έρχεται η ζωή στα ίσια της πολεμόχαρη φυλή μου!!», έγραφε συγκεκριμένα η εικόνα ενώ η 33χρονη έγραφε στη λεζάντα «είναι το λεγόμενο… Από Σήμερα έχεις «πρόβλημα».

Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη είχε ανεβάσει μια άλλη φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και κάνει σκοποβολή.

Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα».

Με δύο όπλα εκτέλεσαν την 33χρονη δικηγόρο

Με δύο όπλα και τουλάχιστον 15 σφαίρες φέρονται να εκτέλεσαν οι δράστες την 33χρονη δικηγόρο το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον 15 κάλυκες τόσο από το τυφέκιο, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή προς το μέρος της και να την εκτέλεσαν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάλιστα το 2011 ήταν έγκυος 7 μηνών και η ενέδρα είχε γίνει στο Γαλάτσι. Από τύχη είχε σωθεί τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο της, όταν δυο άτομα την πυροβόλησαν μπαίνοντας στο ΙΧ αυτοκίνητό της.

Η άτυχη δικηγόρος είχε κατηγορηθεί το 2009 και για ληστείες.

Οι βεντέτες και οι μπράβοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη, μητέρα ενός κοριτσιού, ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, υπόπτου για την δολοφονία του 43χρονου βαρυποινίτη Καραγιάννη, γνωστού με το προσωνύμιο “Σαμπρέλας” ή “Καράφλας”.

Η δολοφονία του “Σαμπρέλα” ήρθε ως συνέχεια της αιματηρής βεντέτας μεταξύ αντίπαλων ομάδων της νύχτας.

Το “σημείο μηδέν” στην βεντέτα αυτή, υπήρξε η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Καραγιάννη στις φυλακές τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ακολούθησε η εκτέλεση του παλιού συνεργού του, Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά.

Στην συνέχεια, ήρθε η εκτέλεση του αφεντικού της “Greek Mafia” Βασίλη Στεφανάκου έξω από το “στρατηγείο” του στο Χαϊδάρι και του επίσης παλιού συνεργού του Καραγιάννη που πλέον είχε προσεγγίσει την συμμορία του Στεφανάκου, του Γιώργου Λίτσα, γνωστού και ως “Μπου” ή “Μπούμπι”, έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο “Καράφλας” δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο σε πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα αιχμής, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο, με πάνω από 60 σφαίρες να φεύγουν από τα όπλα των εκτελεστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr