Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο σκαμνί αστυνομικός και νοσηλευτής για τον βιασμό ανακρίτριας

Στο σκαμνί αστυνομικός και νοσηλευτής για τον βιασμό ανακρίτριας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρει η είδηση που αποκαλύπτει το directnews.gr, σύμφωνα με την οποία ένας αστυνομικός μαζί με έναν υπάλληλο του ΕΚΑΒ, βίασαν ανακρίτρια.

Η δίκη διεξάγεται σε επαρχιακή πόλη και για λόγους που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε η υπόθεση δεν έχει γίνει γνωστή και αποκαλύπτεται τώρα στο Διαδίκτυο.

Η υπόθεση έχει ως εξής σύμφωνα με αυτά που αναφέρει το directnews.gr:

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για το βιασμό δικαστικής λειτουργού κάθονται τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός!

Η δίκη διεξάγεται σε επαρχιακή πόλη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και το συμβάν έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα -που αποκαλύπτει το directnews.gr- το θύμα, που υπηρετούσε ως ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2009 είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ στην Ίο τον αστυνομικό Α.Α και λόγω των επαγγελμάτων τους αναπτύχθηκε μεταξύ τους φιλική σχέση.

Ο Α.Α την γνώρισε στη συνέχεια και με έναν άλλον αστυνομικό, ο οποίος ήταν συγγενής του και από τότε, κάποιες φορές διασκέδασαν σε μπαρ στην Αθήνα.

Στον προσωπικό λογαριασμό μάλιστα που διατηρούσε το θύμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε αναρτήσει και φωτογραφίες από τις κοινές τους εξόδους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου 2010, η δικαστική λειτουργός συναντήθηκε με τον Α.Α σε ένα μπαρ στο Γκάζι και εκεί της γνώρισε, για πρώτη φορά, έναν ακόμη φίλο του τον 30χρονο νοσηλευτή του ΕΚΑΒ, Γ.Θ.

Εκεί με τη συμμετοχή και του υπεύθυνου του καταστήματος Κ.Κ, ο οποίος ήταν φίλος του αστυνομικού, έριξαν στο ποτό της, χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί χάπια που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία φθοριονιτραζεπάμη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διατακτικό του υπ’ αριθμ. 220/2013 παραπεμπτικού βουλεύματος, οι τρεις κατηγορούμενοι «ενεργώντας από κοινού, δηλαδή ύστερα από συναπόφαση να πραγματώσουν το αδίκημα του βιασμού, με σωματική βία, συνισταμένη σε περιαγωγή άλλου σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με ναρκωτικά μέσα, την εξανάγκασαν σε συνουσία».

Ειδικότερα, μετά την ανάμιξη του ποτού της με την προαναφερόμενη ναρκωτική ουσία «προκλήθηκε στην παθούσα αμνησία, αδυναμία ελέγχου των μυών, μειωμένη εγρήγορση, ζάλη και μεταβολές στη γενετήσια ορμή της».

Έτσι, ο εκ των κατηγορουμένων Γ.Θ – σύμφωνα πάντα με το παραπεμπτικό βούλευμα – οδήγησε στη συνέχεια την ανακρίτρια, η οποία βρισκόταν «σε κατάσταση αδυναμίας να εκφράσει την υπάρχουσα βούλησή της για αντίσταση, στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους, όπου και τη βίασε».

Αρνούνται τις κατηγορίες

Οι κατηγορούμενοι στα υπομνήματά τους έχουν αρνηθεί τα αδικήματα που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι ότι δεν έριξαν χάπια στο ποτό της και πως πήγε στο σπίτι του νοσηλευτή του ΕΚΑΒ με τη δική της θέληση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και στους τρεις έχουν επιβληθεί από τις 7 Φεβρουαρίου 2012 οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Διοικητή του Α.Τ του τόπου κατοικίας τους και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ στον καθένα.

Πηγή: www.directnews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr