ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Τι περιλαμβάνει το ειρηνευτικό σχέδιο 10 σημείων του Ιράν
Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη - Το Ιράν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ανοικοδόμησης
Το Ιράν ανακηρύσσει «νίκη» μετά την αποδοχή του σχεδίου 10 σημείων από τις ΗΠΑ
Δένδιας-Γκιλφόιλ: Σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας 31 ετών από την Συρία είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία.
Σημειώνεται ότι 8 τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό .
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η αιματηρή συμπλοκή έγινε μεταξύ Αφγανών και Σύρων που φιλοξενούνται στο κέντρο.
Αφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός Αφγανού που κατέληξε, γύρω στις 14.30, στην συμπλοκή με τα αιματηρά αποτελέσματα.























































