ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώην Εύελπις του Σερβικού στρατού με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων φέρεται να είναι ο νεαρός Σέρβος ο οποίος λίγο μετά τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου παραβίασε την περίφραξη της Σερβικής Πρεσβείας που βρίσκεται επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο νεαρός, που κρατούσε δύο μαχαίρια, παρέμεινε στο προαύλιο της Πρεσβείας για αρκετή ώρα, φωνάζοντας πολιτικά συνθήματα και απειλώντας να αυτοτραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε μάλιστα να συναντήσει επίμονα τον Σέρβο Πρόεδρο και τον πρέσβη της Σερβίας.
Για το περιστατικό επιστρατεύθηκε ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος τον έπεισε τελικά να παραδοθεί.
Ο νεαρός Σέρβος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται.























































